Kampen mot mig själv

Detta är mina innersta tankar - om kriget som pågår inom mig.

Farbror Doktorn

Kategori: Allmänt

Slutade gå till min psykolog på psykiatriska mottagningen för ett tag sedan. Det kändes rätt hopplöst. I samma veva slutade jag även med antidepressiva efter 3 år för att det kändes meningslöst. Min ångest har blivit betydligt värre; kan få attacker i princip var som helst, när som helst. Det är hemskt. Och dagligen, tänker jag hur mycket lättare det vore om jag inte fanns. Alla tankar som spökar, och alla känslor... det gör så ont bara. Och jag har ingen att riktigt prata med.
 
För någon vecka sedan ringde jag till psykiatrins rådgivning och sade att jag behövde hjälp; att jag ville träffa en läkare. Inte återuppta samtalsterapi igen, för det har känts meningslöst hur länge som helst. Varje gång jag gick därifrån glömde jag bort vad vi pratat om, eftersom det liksom kändes hopplöst hela tiden. Jag blev så oemottaglig bara. Förra veckan så fick jag post. Det var en läkartid på psykiatrin i december. Så vi får se hur det går. Jag hoppas på att få något ångestdämpande jag kan ta vid behov. Något som INTE är Atarax för det är ju för fan som att äta sockerpiller man bara blir lite trött av. Skitpiller.

Försöker även förbereda mig mentalt för att arbeta i natt. Kl 20.45-06.45, och jag hoppas jag får arbeta med någon vettig och trevlig människa. Vi ska ju jobba ihop i 10 timmar liksom. Oh shit, får se hur det går.

Totalt jävla hopplös

Kategori: One of those crappy days

Jag måste bli smal igen. På något jävla sätt. Jag kan inte ha det såhär! Har aldrig varit såhär äckligt fet i hela mitt liv. Väger närmare 80 kg och det är ÄCKLIGT! När jag tänker på att jag måste gå ned i vikt så blir jag otroligt stressad. Jag är väldigt otålig, och tanken av att det kommer dröja flera månader, om inte ett år, innan jag åtminstone gått ned 10 kg. Och då kommer jag fortfarande vara fet och äcklig.

Känner mig otroligt omotiverad till allt. Jag vet inte hur mycket självmordstankar jag haft på sistone. Jag orkar fan inte.

Jag hatar mig själv.

Lite hjälp, tack.

Kategori: Allmänt

Funderar på att beställa hem Lepigen. Har någon av er testat det? Funkar det?

"Du var finare förr"

Kategori: Allmänt

Hela kvällen har varit skit. Har haft sådan fruktansvärd ångest. Har varit tvungen att stanna upp, och försöka lugna ned mig för att inte bryta ihop inne hos brukarna på jobbet. Och imorgon är det 22 ti
mmars kryssning. Känner ångest inför det med på nåt sätt. Bokade ju den för att komma iväg från allt, men ja... jag vet inte.
Jag orkar bara liksom inte med mig själv. Hetsäter i mängder dagligen, mina kläder är alldeles för små - även "tjockis-kläderna". Och då är det illa. Vill inte väga mig eftersom jag inte klarar av det. Men nu ligger väl vikten på ca 80 kg. Har aldrig vägt så mycket. Maxvikten förr låg på 65 kg liksom och det var i tonåren när jag gick i åttonde klass, i gymnasiet så hamnade jag ju på 50 kg vilket var perfekt. Fan ta allt bara. Fan fan fan.


"Du var finare förut"

Nov. 09, 2013

Kategori: Allmänt

Jag har sådan jävla ångest. Känner mig så otillräcklig; bara jag känns så fel. Och jag tänker "Inte konstigt att folk slutar prata med mig. Eller umgås med mig." För det visar ju att jag har rätt, eller hur? Det är mig det är fel på. Har alltid, mer eller mindre, känt mig illa till mods bland folk. Jag är så konstig; gör eller säger saker och folk bara tittar på mig för att sedan ignorera. Ända sedan barnsben har jag varit ängslig och känt att jag kommer göra fel, eller inte passa in någonstans. Och jag känner mer och mer att det är så det är.

Jag önskar att någon förstod mig.
Och fan vad jag vill svära och skrika åt er som jag trodde var mina vänner. De jag kunde förlita mig till. Fan ta er.

Ignorans

Kategori: One of those crappy days

Senast igår satt jag och googlade på vilka tabletter jag kan överdosera på utan att få bestående men. Det här låter otroligt larvigt och dumt - jag vet. Men jag vet inte vad jag ska göra för att någon ska ta mig på allvar, eller åtminstone se mig. För det räcker inte direkt att säga att jag mår skit osv, för svaret jag får är "gör något åt saken då, tänk positivt!" Mina vänner, ja... jag vet inte riktigt vilka jag har kvar, för det verkar inte finnas något intresse att behålla kontakten med mig. Och mina anhöriga, jag vet inte riktigt vad jag ska säga om den fronten. Man ser det man vill se, helt enkelt.

Orkeslös

Kategori: Allmänt

Jag är så full av känslor så jag vet inte riktigt hur jag ska uttrycka det i ord. Vill mest bara skrika och gråta. Och gråta, det gör jag redan hela tiden.
Men bara när ingen ser.