Kampen mot mig själv

Detta är mina innersta tankar - om kriget som pågår inom mig.

Bortglömd?

Kategori: One of those crappy days

Imorgon är det den 10 september, vilket även råkar vara min 21-årsdag. Under åren har jag börjat bry mig mindre om mina födelsedagar, eftersom jag som liten alltid hade så stora förhoppningar, men oftast blev besviken p.g.a. olika anledningar. En födelsedag behöver absolut inte handla om att få presenter i form av materiella ting eller dylikt, utan kan bli helt perfekt genom exempelvis en fin gest.
 
Igår kom min morfar förbi här hemma på en fika, vilken var tänkt för att "fira" mig i förskott då han åker till Finland i veckan. Han kom dock inte ihåg att jag fyller år, och då är jag ändå hans enda barnbarn som han träffar. Mina vänner verkar även de ha glömt bort att jag fyller år. På facebook kommer det ju visserligen stå att jag fyller år, men annars. Tidigare så har jag blivit tillfrågad om man ska hitta på något eller liknande för att fira mig. Men i år är det helt dött på den fronten.
 
Jag vet inte om det beror på mig, eller vad det är. Jag har trots allt tappat kontakten med flertal personer, trots upprepade försök att behålla den. Då är det ju mig det är fel på, eller hur? Ja, man tänker så i alla fall. Mina nuvarande vänner, även de som jag skulle påstå står mig nära, verkar ha glömt, och/eller inte lägger större vikt på det.
 
Hela det här inlägget verkar säkert otroligt fånigt, men det får vara så. Jag behövde bara få ur mig detta.