Kampen mot mig själv

Detta är mina innersta tankar - om kriget som pågår inom mig.

Not again

Kategori: One of those crappy days

Haft en ordentlig hetsätnings-period senaste månaden. Har köpt massor med skit för pengar jag egentligen inte har. Detta, bara för att trycka i mig och dämpa ångesten. Det hemska är att jag inte kan spy upp det heller. Jag kan inte, även om jag försökt (trots fobi). Jag hoppas bantningsmedlet kommer inom några få dagar. Jag är desperat och jag vet inte vad jag ska göra. Känner mig så ensam i det här. Och med det menar jag att jag inte känner att jag kan prata med någon i min närhet. Inte längre. Inte utan att det blir massa missförstånd etc. Det gör bara ont i mig.
Ibland undrar jag även varför jag skriver här. En del av mig kan tycka att det är skönt att skriva av sig, men en annan del av mig känner att det är värdelöst eftersom jag bara har max 2 besökare. Nåväl, det är väl för min egen skull jag egentligen skriver.

Make me skinny

Kategori: One of those crappy days

Det har känts så jäkla hopplöst, så i ren desperation beslutade jag mig för att beställa hem bantningsmedel. Ett som sägs innehålla naturliga ämnen, och utan biverkningar... Jag vet att det egentligen inte är någon sund lösning, men just nu känner jag bara att jag måste gå ner i vikt. Kan inte ha det såhär. Jag menar, ett BMI på 28 räknas som ju övervikt. En gång i tiden hade jag 19 i BMI....